Ongediertebestrijden is een vak!

Ongedierte is er!

Ongedierte komt helaas overal voor. Ieder bedrijf of huishouden heeft wel eens te maken gehad met deze onwelkome bezoekers zoals zilvervisjes, wespen, muizen, ratten, houtworm, zilvervisjes of zelfs kakkerlakken.

Ongediertebestrijding is specialistenwerk.

U kunt zelf proberen dit op te lossen, maar vaak is de oorzaak van het probleem niet verwijderd. Een ongediertebestrijder weet de problemen te herkennen en analyseren en kan dus veel doelgerichter en effectiever te werk gaan.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem dat contact met ons op!

Voorkomen is beter dan genezen!

Heeft u eenmaal een plaag! Dan kost dit soms veel tijd, geld en energie. Het is daarom verstandig om een plaag zoveel mogelijk te voorkomen. Ongedierte kan zomaar uit het niets in uw huis of bedrijf opduiken.Vaak kunt u er niets tegen doen (zoals bijvoorbeeld zilvervisjes of een wespennest in de spouwen). Uw woning of bedrijf goed schoonhouden en geen etensresten in en om de woning of het bedrijf laten liggen helpt. Gaten en dergelijke dichten voorkomt dat muizen en ratten makkelijk binnenkomen. Tegen sommige plagen, zoals een wespennest, kan men weinig doen. Dan is het juist belangrijk om direct actie te ondernemen en ons in te schakelen om de wespen te bestrijden. Doe dit niet zelf daar wespen gevaarlijk kunnen zijn.

Vind u een wespennest!

Een wespennest verwijderen lijkt makkelijk, maar dat geldt alleen voor mensen die over de kennis en middelen beschikken om dit vakkundig uit te voeren. Het is zeer onverstandig om hier zelf mee aan de slag te gaan en voor onze vanaf prijs van € ..,.. voor het verwijderen hoeft u het niet te laten. Wespen kunnen buitengewoon agressief worden als men te dichtbij komt en er zijn mensen die allergisch zijn voor wespensteken. Voor professionele wespenbestrijding moet u dan ook bij Van Wattum Multiservice zijn

Heeft u last van een wespennest? Laat ons dit dan voor u oplossen, wij hebben de juiste ervaring en middelen om de wespen te bestrijden.

Voor meer informatie of een afspraak maken? Neem dat contact met ons op!

Muizen...!

Muizen lijken onschadelijk maar voor u het weet is uw eten is niet meer veilig, loopt u mogelijke gezondheidsrisico’s en voor dat u het weet richten ze schade aan. Één muis gezien? Wanneer u één muis ziet, kunt u er vanuit gaan dat er meerdere zijn.

Het effectief bestrijden van muizen vergt kennis en ervaring over het soort muizen waar u last van heeft en hun leefgewoontes. Ook kennis van muizenvallen en vergiften is essentieel voor een succesvolle bestrijding. Het gebruik van verschillende bestrijdingsmiddelen is daarnaast alleen toegestaan door professionele en gecertificeerde ongediertebestrijders.

Voor meer informatie of een afspraak maken? Neem dat contact met ons op!

Scroll naar boven