Van Wattum Multiservice biedt behalve ongediertebestrijding ook een uitgebreide desinfectiedienst. Desinfectie is er om uw locatie te ontsmetten en te reinigen van bacteriën en virussen zoals  bijvoorbeeld het corona virus COVID-19. De desinfectieservice die wij u bieden is uitermate geschikt om schadelijke en gevaarlijke bacteriën en virussen op een wettelijk conforme, veilige en discrete manier te bestrijden, waarna de gedesinfecteerde ruimte weer veilig in gebruik genomen kan worden.

Van Wattum Multiservice verzorgt de desinfectie van bedrijven in allerlei sectoren zoals: voedingsmiddelenproducenten, horecabedrijven, kantoren, winkels, scholen, sportlocaties, theaters en bioscopen. De desinfectie wordt bij u op locatie uitgevoerd. Zo beschermt u uw medewerkers, uw klanten en bezoekers tegen bacteriële- en virale infecties. Zo houd u ook een gezonde werkomgeving.

Hoe wordt mijn bedrijf gedesinfecteerd?

Onze specialisten komen langs in uw bedrijf of school, en zijn gemiddeld 2 uur bezig met de desinfectie van de betreffende ruimte. De behandeling dood 99% van de eventuele bacteriën/virussen en een verdere verspreiding kan dus ook niet meer plaatsvinden. Tijdens de behandeling zijn u en/of uw medewerkers niet aanwezig in het pand. Als onze specialisten de behandeling volledig hebben uitgevoerd mag u uw pand weer betreden.

Wij maken gebruik van een zeer krachtig werkend desinfectiemiddel wat werkt tegen zowel bacteriën als schimmels en virussen. Het door ons gebruikte middel doet zijn werk  gedurende een langere tijd en is ook geschikt voor apparatuur en materialen die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren. Verder is het ook geschikt voor:

  • gebieden/ruimtes waar mensen werken of verblijven
  • drinkwatertanks
  • vloeren, wanden, meubilair, etc.
  • ziekenhuizen en andere instellingen in de gezondheidszorg

Werkwijze

  1. Onze specialisten komen bij u langs
  2. U kunt tijdens het desinfecteren niet in het pand aanwezig zijn. (gemiddeld twee uur)
  3. Na de behandeling kunt u direct weer veilig uw pand betreden.

Voor vragen en adviezen, neem direct contact op!

Waarom mijn pand laten desinfecteren?

Goede hygiëne is erg belangrijk in de strijd tegen het verspreiden van bacteriën en virussen. Uw bedrijf, school of instelling te laten desinfecteren door een specialist zorgt ervoor dat u deze bacteriën en virussen bestrijd en kiest u dus ook voor een goede hygiëne in uw bedrijf, school of instelling.

Uiteraard kunt u er zelf ook van alles aan doen om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan, denk hierbij aan dingen zoals uw handen wassen en het regelmatig schoonhouden van alle oppervlakten. Wilt u een veilige en volledig hygiënische ruimte, dan kunt u het beste kiezen voor een professionele desinfectie.

Scroll naar boven