Enkele maanden geleden dook het nieuwe coronavirus voor het eerst op China. Sindsdien heeft het virus zich mondiaal verspreid. Het virus werd later geïdentificeerd als een nieuw coronavirus, COVID-19 (voorheen aangeduid als 2019-nCoV). Dit organisme behoort tot een familie van virussen, waaronder verkoudheid, evenals SARS- en MERS-virussen.

Eind januari werd vastgesteld dat meer dan 7.000 mensen door het virus waren besmet. Op 30 januari is de uitbraak uitgeroepen tot een noodsituatie voor de volksgezondheid.

Coronavirus nieuws

Volgens het RIVM is het risico op verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) erg hoog. Voor meer informatie over de maatregelen tegen het coronavirus kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid. De basis regels blijven volgen zorgt ervoor dat het risico verkleint wordt en dat u en uw medewerkers besmet raken. Ook ervoor zorgen dat uw bedrijf zo hygiënisch mogelijk is en blijft helpt. U kunt hiervoor ook beschermingmiddelen verkrijgen in onze webwinkel.

Wat doen wij voor onze klanten!

Als professionele organisatie houden we de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en houden onze klanten op de hoogte van de laatste updates via onze website en via directe communicatie.

We zullen onze medewerkers, en u als klant, voortdurend op de hoogte houden over wat u kunt doen om risico's van virusoverdracht op locatie te verminderen. Er wordt over de gehele wereld onderzoek gedaan naar het COVID-19 virus. Zolang we niet precies weten hoe besmettelijk COVID-19 echt is blijft het van belang om continue een goede hygiëne naleven. Hiervan is bewezen dat het effectief is tegen de verspreiding van virussen.

Aanpassingen in onze dienstverleningen!

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en van u als klant is voor ons van het grootste belang. Dit betekend dat we onze diensten niet aanbieden tenzij we er zeker van kunnen zijn dat dit veilig gedaan kan worden. Als er hiervoor extra maatregelen genomen moeten worden zullen we dit ook van tevoren met u bespreken.

Scroll naar boven